Algemene voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Wolters Kluwer Nederland B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Wolters Kluwer Nederland B.V. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

 

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten met betrekking tot adverteren op deze website zijn tevens van toepassing de laatst geldende ROTA Regelen. Klik hier voor de Regelen van het Advertentie-wezen (ROTA).

 

Publiceren op een site van Wolters Kluwer

Op iedere inzending van een bijdrage of informatie aan één van de sites van Wolters Kluwer zijn van toepassing de Standaard Publicatievoorwaarden van Wolters Kluwer; in de Standaard Publicatievoorwaarden dient onder 'bijdragen aan tijdschriften' tevens 'bijdragen aan elektronische uitgaven' verstaan te worden. Inzending van een bijdrage impliceert steeds toestemming aan de uitgever om de bijdrage geheel of gedeeltelijk verder te exploiteren door opname en/of publicatie in enige databank, informatiedrager (al of niet elektronisch) of middels online beschikbaarstelling in enig netwerk.

 

The English version (pdf): General terms and conditions of Wolters Kluwer.

Uw webbrowser is verouderd

Wij hebben deze website gebouwd met de laatste technieken. Hierdoor is de website sneller en makkelijker te gebruiken op verschillende soorten apparaten. Helaas ondersteunt uw browser deze technieken niet.

Wij adviseren u om een recente versie van één van de onderstaande browsers te installeren.

Daarmee zult u niet alleen sneller kunnen surfen en zien websites er aantrekkelijker uit. Ook zal uw computer resistenter worden voor spyware, virusaanvallen en andere gevaren.

Afbeelding  https://www.google.nl/intl/nl/chrome/browser/desktop/index.html
Afbeelding  http://windows.microsoft.com/nl-be/internet-explorer/download-ie/
Afbeelding  https://www.mozilla.org/nl/firefox/new/