Auteursrecht en Disclaimer

Auteursrecht

Dit is een website van Wolters Kluwer Nederland B.V., gevestigd te Deventer. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht.

 

Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail (http://klantenservice.kluwer.nl/contactformulier). Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

 

Wolters Kluwer accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door Wolters Kluwer is verstrekt en voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van Wolters Kluwer, wordt verwezen naar de Algemene Voorwaarden van Wolters Kluwer (http://home.kluwer.nl/algemene_voorwaarden) die op deze site van toepassing zijn.

 

Deze website bevat links naar websites van derden en Wolters Kluwer is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

 

Auteursrecht

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan Wolters Kluwer dan wel haar licentiegevers. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Wolters Kluwer dan wel haar licentiegevers. Deze kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail (http://klantenservice.kluwer.nl/contactformulier).

Uw webbrowser is verouderd

Wij hebben deze website gebouwd met de laatste technieken. Hierdoor is de website sneller en makkelijker te gebruiken op verschillende soorten apparaten. Helaas ondersteunt uw browser deze technieken niet.

Wij adviseren u om een recente versie van één van de onderstaande browsers te installeren.

Daarmee zult u niet alleen sneller kunnen surfen en zien websites er aantrekkelijker uit. Ook zal uw computer resistenter worden voor spyware, virusaanvallen en andere gevaren.

Afbeelding  https://www.google.nl/intl/nl/chrome/browser/desktop/index.html
Afbeelding  http://windows.microsoft.com/nl-be/internet-explorer/download-ie/
Afbeelding  https://www.mozilla.org/nl/firefox/new/