Veel gestelde vragen

Wat is TaxVisions?

TaxVisions is een online uitgave met korte videopresentaties over de belangrijkste fiscale jurisprudentie en wet- en regelgeving en wat langere video’s over fiscale thema’s. De wekelijkse edities brengen gebruikers op een snelle en efficiënte manier op de hoogte van de belangrijkste zaken uit het tijdschrift Vakstudie Nieuws. De themavideo’s behandelen belangrijke, actuele onderwerpen uit het belastingrecht.

 

Wat voor soort video’s staan er op de website van TaxVisions?

Op de website van TaxVisions staan twee soorten video’s. Dat zijn:

  • TaxVisions VTO video’s, gericht op de wekelijkse actualiteit.
  • TaxVisions Thema video’s, die gericht zijn op specifieke fiscale onderwerpen.

 

Wat is TaxVisions VTO?

Met TaxVisions VTO kunnen tax professionals zich optimaal voorbereiden voor het vaktechnisch overleg en worden zij daar waar nodig doorverwezen naar externe bronnen voor verdieping. De video’s worden uitsluitend gemaakt door experts in het vakgebied, die de tax professional door de belangrijkste jurisprudentie en wet- en regelgeving heen leiden en de praktische gevolgen laten zien voor de dagelijkse adviespraktijk.

 

Wat is TaxVisions Thema’s?

Met TaxVisions Thema’s kunnen tax professionals zich snel op de hoogte stellen van de belangrijkste aspecten van een specifiek fiscaal onderwerp. Daarbij wordt op een snelle en bondige manier inzicht gegeven in actuele of complexe materie binnen de fiscaliteit. Ieder video wordt voorzien van verwijzingen naar aanvullende informatie in de Navigator, waarmee het mogelijk is om kennis verder te verdiepen.

 

Hoe werkt TaxVisions?

Wekelijks wordt door de redactie een nieuwe editie uitgebracht, met daarin 2 tot 4 video’s gericht op de actualiteit. In elke video wordt een belangrijke fiscale ontwikkeling nader toegelicht. De video’s worden, gemiddeld 1 keer per 2 weken, aangevuld met een video over een specifiek fiscaal thema. De video’s zijn te bekijken op de website.

 

Voor wie wordt TaxVisions gemaakt?

TaxVisions wordt gemaakt voor belastingspecialisten, ter voorbereiding van het vaktechnisch overleg of voor verdere verdieping van kennis. De video’s zijn ook uitstekend te gebruiken als voorlichtings- en onderwijsmateriaal.

 

Op de homepage zie ik een video, die grijs is. Wat is de reden daarvan?

Op de website van TaxVisions staan twee soorten video’s. Enerzijds zijn er video’s gericht op de actualiteit en anderzijds video’s gericht op een fiscaal thema. Als u een abonnement hebt op één van de twee soorten video’s, dan worden die video’s in kleur weergegeven. Heeft u geen abonnement op de video’s, dan zijn de video’s grijs.

Wilt u toch de video van de ‘grijze soort’ bekijken, dan kunt u een (proef)abonnement aanvragen via: http://www.wolterskluwer.nl/taxvisions of https://www.wolterskluwer.nl/taxvisions-themas. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met + 31 (0)570 673 555.

 

Als ik op een link klik krijg ik een pagina, die ik niet mag bekijken. Hoe krijg ik toegang?

Op de website TaxVisions wordt verwezen naar interessante aanvullende informatie op Navigator.nl. Het kan zijn dat u daar geen abonnement op heeft. Wilt u toch toegang of meer informatie daarover, neem dan contact op met de klantenservice door te bellen met +31 (0) 570 673 555.

 

Ik kan inloggen, maar het lukt niet om een video af te spelen. Wat kan ik doen?

Mogelijk wordt het afspelen van video's binnen uw automatiseringsnetwerk geblokkeerd. Hierdoor kan het zijn dat de video’s in zijn geheel niet afspelen of dat het geluid niet hoorbaar is. Neem hiervoor contact op met de beheerders van het netwerk op uw kantoor.

 

Wat is de voorzitterspagina?

De voorzitterspagina is een pagina specifiek bestemd voor de voorzitter. Via deze pagina kan hij/zij een agenda voor het eerst komende vaktechnisch overleg doorsturen naar de deelnemers.

 

Kan ik inloggen met dezelfde inloggegevens, die ik ook voor de Navigator gebruik?

Ja. Als u een abonnement heeft op TaxVisions, dan gebruikt u de inloggegevens van Navigator.

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat kan ik nu doen?

Voor het inloggen maakt u gebruik van uw standaard Wolters Kluwer account. Als u uw wachtwoord bent vergeten, dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen via: https://gebruikersregistratie.kluwer.nl/iam/mvc/resetPassword?targetResource=https://www.taxvisions.nl.

 

Hoe kan ik mijn e-mailadres veranderen?

De gebruiksnaam en het e-mailadres zijn te veranderen via de homepage van Navigator op: https://gebruikersregistratie.kluwer.nl/iam/app/signIn.

 

Hoe kan ik mij aan- of afmelden voor de nieuwsbrief?

Via de profiel pagina is het mogelijk om u aan- of af te melden voor de nieuwsbrief. Ga hiervoor naar: https://www.taxvisions.nl/mijn-profiel.

De nieuwsbrief wordt naar u verzonden, nadat u voor de eerste keer bent ingelogd op TaxVisions. Bent u al eerder ingelogd, maar ontvangt u nog geen nieuwsbrief, ga dan naar: https://www.taxvisions.nl/mijn-profiel en controleer of u nog staat aangemeld voor de nieuwsbrief.

 

Kan ik TaxVisions eerst uitproberen?

Ja, u kunt TaxVisions VTO en TaxVisions Thema’s eerst uitproberen. Een proefabonnement kunt u aanvragen via: http://www.wolterskluwer.nl/taxvisions of https://www.wolterskluwer.nl/taxvisions-themas. Bij TaxVisions VTO kunt u 1 maand gratis alle video’s bekijken. Bij TaxVisions Thema's kunt u maximaal 2 thema video's 1 maand lang gratis bekijken.

 

Hoe neem ik een abonnement op TaxVisions?

U abonneert zich eenvoudig op TaxVisions via onze shop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met + 31 (0)570 673 555.

 

Met welke browser komt TaxVisions het beste tot zijn recht?

De website TaxVisions is geoptimaliseerd voor:

  • Internet Explorer 11
  • Safari 7
  • De laatste versie van Google Chrome
  • De laatste versie van Firefox

 

Wat kan ik doen als ik geen geluid hoor?

Als u geen geluid hoort, kan dat verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat het geluid is uitgeschakeld of dat er geen luidsprekers op uw systeem zijn aangesloten. Maakt u gebruik van Internet Explorer 11, dan kan het zijn dat het geluid voor webpages is uitgeschakeld. U kunt het geluid inschakelen door:

  • Internet Explorer 11 te starten
  • Open Internet Options via het tandwiel
  • Ga naar het tabblad advanced
  • Ga naar het gedeelte Multimedia en vink aan: Play sounds in webpages

 

Werkt TaxVisions ook op mijn tablet of smartphone?

Ja. TaxVisions is ook geschikt voor tablets en smartphones. U bekijkt TaxVisions via de webbrowser op uw apparaat.

 

Hoe krijg ik de beste beeldkwaliteit?

De website optimaliseert de video’s op basis van de gebruikte internet verbinding. Met een slechtere verbinding, bijvoorbeeld als de video’s bekeken worden via de mobiele telefoon, kan het zijn dat de video’s minder scherp zijn. Het kwalitatief beste beeld wordt verkregen via een kabel aansluiting.

 

 

Uw webbrowser is verouderd

Wij hebben deze website gebouwd met de laatste technieken. Hierdoor is de website sneller en makkelijker te gebruiken op verschillende soorten apparaten. Helaas ondersteunt uw browser deze technieken niet.

Wij adviseren u om een recente versie van één van de onderstaande browsers te installeren.

Daarmee zult u niet alleen sneller kunnen surfen en zien websites er aantrekkelijker uit. Ook zal uw computer resistenter worden voor spyware, virusaanvallen en andere gevaren.

Afbeelding  https://www.google.nl/intl/nl/chrome/browser/desktop/index.html
Afbeelding  http://windows.microsoft.com/nl-be/internet-explorer/download-ie/
Afbeelding  https://www.mozilla.org/nl/firefox/new/