Met TaxVisions wordt u met korte videopresentaties op de hoogte gebracht van de belangrijkste ontwikkelingen of
stand van zaken in de fiscaliteit. Er zijn 2 soorten video’s:

Bestel ze direct of probeer TaxVisions VTO of TaxVisions Thema's 1 maand gratis.

Wat is TaxVisions?

TaxVisions is een online uitgave met korte videopresentaties over de belangrijkste fiscale jurisprudentie en wet- en regelgeving en wat langere video’s over fiscale thema’s. De wekelijkse edities brengen gebruikers op een snelle en efficiënte manier op de hoogte van de belangrijkste zaken uit het tijdschrift Vakstudie Nieuws. De themavideo’s behandelen belangrijke, actuele onderwerpen uit het belastingrecht.

 

Wat voor soort video’s staan er op de website van TaxVisions?

Op de website van TaxVisions staan twee soorten video’s. Dat zijn:

 

Wat is TaxVisions VTO?

Met TaxVisions VTO kunnen tax professionals zich optimaal voorbereiden voor het vaktechnisch overleg en worden zij daar waar nodig doorverwezen naar externe bronnen voor verdieping. De video’s worden uitsluitend gemaakt door experts in het vakgebied, die de tax professional door de belangrijkste jurisprudentie en wet- en regelgeving heen leiden en de praktische gevolgen laten zien voor de dagelijkse adviespraktijk.

 

Wat is TaxVisions Thema’s?

Met TaxVisions Thema’s kunnen tax professionals zich snel op de hoogte stellen van de belangrijkste aspecten van een specifiek fiscaal onderwerp. Daarbij wordt op een snelle en bondige manier inzicht gegeven in actuele of complexe materie binnen de fiscaliteit. Ieder video wordt voorzien van verwijzingen naar aanvullende informatie in de Navigator, waarmee het mogelijk is om kennis verder te verdiepen.

 

Hoe werkt TaxVisions?

Wekelijks wordt door de redactie een nieuwe editie uitgebracht, met daarin gemiddeld 4 video’s gericht op de actualiteit. In elke video wordt een belangrijke fiscale ontwikkeling nader toegelicht. De video’s worden met regelmaat aangevuld met een video over een specifiek fiscaal thema. De video’s zijn te bekijken op de website.

 

Voor wie wordt TaxVisions gemaakt?

TaxVisions wordt gemaakt voor belastingspecialisten, ter voorbereiding van het vaktechnisch overleg of voor verdere verdieping van kennis. De video’s zijn ook uitstekend te gebruiken als voorlichtings- en onderwijsmateriaal.

 

Hoe kan ik een specifieke video opzoeken?

Rechtsboven in de website is een zoekveld toegevoegd. Via dit zoekveld kunt u een video terugvinden door te zoeken met woorden, die in de titel of de voice-over tekst terugkomen. Voer hiervoor in het zoekveld 1 of meer zoektermen in.

Tijdens het invoeren van de zoektermen, verschijnen onder het zoekveld suggesties van mogelijke titels. Naar die video’s kunt u direct doorklikken.

 

Hoe kan ik mijn zoekresultaten verder verfijnen?

Aan de linkerkant van de website staan filters, waarmee de zoekresultaten verder verfijnd kunnen worden. Hierbij kunt u filteren op basis van: soort video, publicatiedatum, rubrieken, instanties en auteurs. De rubrieken en instanties zijn nog nader te specificeren. Klik hiervoor op de gewenste rubriek of instantie en de aanvullende filter mogelijkheden worden zichtbaar. Vervolgens klikt u op het gewenste aanvullende filter.

Als u een filter heeft toegepast, wordt deze boven de zoekresultaten getoond. Hier kunt u filters ook weer verwijderen door sneller bij de gewenste video uit te komen. Daarbij wordt de gewenste video het snelst gevonden met een zo specifiek mogelijk filter. Door filter hoofdcategorieën te verwijderen, krijgt u specifiekere resultaten.

 

Hoe kan ik een oudere video terugvinden?

Aan de linkerkant van het scherm is de mogelijkheid toegevoegd om de zoekresultaten te filteren op basis van datum. Als u klikt op de datum velden, onder de titel publicatiedatum, wordt de kalender zichtbaar. Met deze kalender kunt u zoeken naar een video, die in een bepaalde periode is gepubliceerd.

Met de pijlen naast de maand, kan een video opgezocht worden, die in een specifieke maand is gepubliceerd. Klik nadat u de gewenste maand heeft gevonden op de dag in de maand. Zoekt u een oudere video, klik dan op de maand. Vervolgens kunt u het gewenste jaartal invullen. Klik daarna op een specifieke maand en vervolgens op de gewenste dag.

Nadat de begindatum van de periode is ingevoerd, waarin de video is gepubliceerd, kan de einddatum ingevoerd worden. Klik hiervoor op het tweede tabblad van de kalender en zoek de gewenste einddatum van de periode op. Nadat beide data zijn ingevoerd, kan geklikt worden op de knop “Toepassen”.

Eventueel is een datum te verwijderen met het kruisje, rechts naast de datum in het tabblad.

 

Als ik op een link klik krijg ik een pagina, die ik niet mag bekijken. Hoe krijg ik toegang?

Op de website TaxVisions wordt verwezen naar interessante aanvullende informatie op Navigator.nl. Het kan zijn dat u daar geen abonnement op heeft. Wilt u toch toegang of meer informatie daarover, neem dan contact op met de klantenservice door te bellen met +31 (0) 570 673 555.

 

Ik kan inloggen, maar het lukt niet om een video af te spelen. Wat kan ik doen?

Mogelijk wordt het afspelen van video's binnen uw automatiseringsnetwerk geblokkeerd. Hierdoor kan het zijn dat de video’s in zijn geheel niet afspelen of dat het geluid niet hoorbaar is. Neem hiervoor contact op met de beheerders van het netwerk op uw kantoor.

 

Wat is de voorzitterspagina?

De voorzitterspagina is een pagina specifiek bestemd voor de voorzitter. Via deze pagina kan hij/zij een agenda voor het eerst komende vaktechnisch overleg doorsturen naar de deelnemers.

 

Kan ik inloggen met dezelfde inloggegevens, die ik ook voor de Navigator gebruik?

Ja. Als u een abonnement heeft op TaxVisions, dan gebruikt u de inloggegevens van Navigator.

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat kan ik nu doen?

Voor het inloggen maakt u gebruik van uw standaard Wolters Kluwer account. Als u uw wachtwoord bent vergeten, dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen via: https://gebruikersregistratie.kluwer.nl/iam/mvc/resetPassword?targetResource=https://www.taxvisions.nl.

 

Hoe kan ik mijn e-mailadres veranderen?

De gebruiksnaam en het e-mailadres zijn te veranderen via de homepage van Navigator op: https://gebruikersregistratie.kluwer.nl/iam/app/signIn.

 

Hoe kan ik mij aan- of afmelden voor de nieuwsbrief?

Wekelijks versturen wij de gratis TaxVisions nieuwsbrief, met daarin de nieuwste editie, thema video's en aanvullende informatie. U kunt zich aan- en afmelden voor de nieuwsbrief via: https://www.taxvisions.nl/nieuwsbrief-inschrijven.

 

Kan ik TaxVisions eerst uitproberen?

Ja, u kunt TaxVisions VTO en TaxVisions Thema’s 1 maand gratis uitproberen. Een proefabonnement kunt u aanvragen via: https://www.wolterskluwer.nl/INTERSHOP/web/WFS/WoltersKluwer-ShopNL-Site/nl_NL/-/EUR/ViewContent-Start?PageletEntryPointID=20201112_143527.

 

Hoe neem ik een abonnement op TaxVisions?

U abonneert zich eenvoudig op TaxVisions via onze shop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met + 31 (0)570 673 555.

 

Met welke browser komt TaxVisions het beste tot zijn recht?

De website TaxVisions is geoptimaliseerd voor:

  • Internet Explorer 11
  • Safari 7
  • De laatste versie van Google Chrome
  • De laatste versie van Firefox

 

Wat kan ik doen als ik geen geluid hoor?

Als u geen geluid hoort, kan dat verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat het geluid is uitgeschakeld of dat er geen luidsprekers op uw systeem zijn aangesloten. Maakt u gebruik van Internet Explorer 11, dan kan het zijn dat het geluid voor webpages is uitgeschakeld. U kunt het geluid inschakelen door:

  • Internet Explorer 11 te starten
  • Open Internet Options via het tandwiel
  • Ga naar het tabblad advanced
  • Ga naar het gedeelte Multimedia en vink aan: Play sounds in webpages

 

Werkt TaxVisions ook op mijn tablet of smartphone?

Ja. TaxVisions is ook geschikt voor tablets en smartphones. U bekijkt TaxVisions via de webbrowser op uw apparaat.

 

Hoe krijg ik de beste beeldkwaliteit?

De website optimaliseert de video’s op basis van de gebruikte internet verbinding. Met een slechtere verbinding, bijvoorbeeld als de video’s bekeken worden via de mobiele telefoon, kan het zijn dat de video’s minder scherp zijn. Het kwalitatief beste beeld wordt verkregen via een kabel aansluiting.